Nejnovější recenze ze sekce Gola sady
- Cena.
- Cena.
- Hrubé opracování, tenké stěny ořechů , některé góly nejsou popsané. Kufřík který se za chvíli rozpadne zapínání a zadní pant spoj. Za tu cenu nelze očekávat nic lepšího.
Mám podobné góly a myslel jsem si že budou stejné bohužel jedná se o úplně jinou kvalitu hrubé matné opracování tenka stěna ořechů kufřík s obyčejného plastu který za chvíli se urve a nebude držet při sobě. Kdybych to věděl nebo viděl předem tak to nekoupím. Použiji to jako rezervní Gola sadu do auta, když se stane nějaký problém s autem, určitě za to budu rád.
- Moč slabší naprosto jako aluminium
- super cena
- Tona expert je kvalita
- Krásná masivní sada za dobré peníze vzhledem k tomu co nářadí vydrží
- Kvalitní kufr
Objednal jsem tuto 1/2 sadu na základě zkušeností s menší sadou 1/4 kterou mám už ca 5 let nerezne nemá vůle prostě kvalita
plastoví obal je hodně nekvalitní
- Spokojenost s obsahem i s rychlostí vyřízení objednávky.
Bohatá sada a odpovídající cena.
- Dobré zpracování.
- Přehlednost v kufříku.
- Uvidíme časem co vydrží.
Zatím doporučuji výrobek.
- Poměr cena a výkon je super !!!
cena,vybavení
Super cena. Dobrý poměr. Kvalita + cena se rovná dostačující pro to domácí šudlání co s tím potřebujete udělat.
- variabilní
Opožděné dodání a ještě si diktují - nepoškodit obal, kvůli popřípadné reklamaci
Dobrý produkt poměr výkon cena
Spokojenost po všech stránkách.
- robustní provedení
- nic možná ,že je výhoda více dílů
- jedná se o celkem mizernou kvalitu no name nelze srovnávat s Tona Gola sadou tu mám doma desítky let starou a rozne i v suchu v regále uzavřený kufr nechápu z čeho ten klump vyrábějí .
Pro příště jsem poučený kupoval levné nekvalitní nářadí je vyhazování peněz a zbytečně pak mám doma nepotřebné věci které akorát překáží nic víc snad to bylo na posled .
Tagred Gola sada 108ks TA207
Přidáno: 23. dubna 2024
(naposledy upraveno 23. dubna 2024)
Zakoupeno v Dum-dilna.cz
Jakmile se box otevře, vše se z něj vysype, musí se nechat ležet rozevřený.
PARKSIDE Gola sada, 216dílná
Přidáno: 22. dubna 2024
(naposledy upraveno 22. dubna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Velmi velká možnost využití.
Jsem spokojen.
doporučuji
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »